Maxus vitorlás hajók

VitorláskaMaxus 22

A legkisebb hajó, amivel a Földet egy lengyel szólóvitorlázó megkerülte. Nagyon népszerű azok számára, akik egy kis és családi vitorlást keresnek kedvező áron.

<span>Vitorláska</span>Maxus 22
<span>Kicsihajó</span>Maxus evo 24

KicsihajóMaxus evo 24

M-24 Evo az egyik legsikeresebb új Maxus modell, egyesíti a nagyon jó hajózás képességet, a kényelmes belső teret, a navigáció biztonságát és a túrázás kényelmét. A bevált hajótest nagy stabilitást, valamint rendkívül funkcionális és tágas belső teret biztosítanak, 1.88m állómagasság, kategóriájában kimagasló, kiváló a helykihasználás. Elérhető svertes és fix tőkesúlyos változat.

Maxus 26

M-26 az új Evo vonal első tagja, 2016-ban az ÉV Hajójának jelölték, Family Cruiser kategóriában. Nagyon sikeres hajó ötvözi a kényelmes és biztonságos vitorlázást, kezelhetőség és maximális helykihasználás jellemzi. Álló magasság 1.89m! A cockpit óriási méretű a kategóriájában. Elérhető svertes és fix tőkesúlyos változatban, külső benzines és beépített diesel motorral is rendelhető.

Maxus 26
Maxus 28

Maxus 28

M-28 a leggyorsabb Maxus vitorlás, a regatták nyertese. Innovatív fedélzet és belső terek jellemzik. Nagyon pozitívak a felhasználói visszajelzések. Rendelhető svertes és fix tőkesúlyos változatban és hosszabb árboccal is. Elérhető beépített diesel és benzines külső motorral.