Dehler

MaximalistáknakDehler 46sq

A Zászlós Hajó, jelenleg a legnagyobb Dehler vitorlás. Minden kikötőben csodájára járnak. minden benne van amire egy tengeri vitorlásnak szüksége van és maximálisan biztosítja a legnagyobb vitorlás élményt.

<span>Maximalistáknak</span>Dehler 46sq
<span>Elegánsan</span>Dehler 42

ElegánsanDehler 42

Elegancia sportos kivitelben. A tengerek nagy kedvence, de elérhető tavi változatban is, így a Balatonra egy valódi álom hajó kerülhet. Menettulajdonságai kiválóak, a maximális vízvonal és a karbon váz miatt. Elérhető alu és nyújtott karbon árboccal is.

HaladóknakDEH38sq

A jelenleg legsikeresebb Dehler vitorlás, több mint 400 db készült belőle, a 2013-ban az ÉV Hajójának választották. 2020-ban továbbfejlesztették, optimalizálták az ORC versenyekre immár három féle árboc magassággal rendelhető és különböző kényelmi felszerelést kapott a családi vitorlázás kompromisszum mentes kiszolgálására. Elérhető 2 és 3 kabinos tulajdonosi változatban, a Balatonon az egyik nagy kedvenc.

<span>Haladóknak</span>DEH38sq
<span>Hobby</span>Dehler 34

HobbyDehler 34

A nagy előd újracsomagolva, a legsikeresebb kategória teremtő Dehler utódja. A Performance Cruiser lista vezetője, a család nagy kedvence egy valódi balatoni méret! Teljes mértékben a Balatonra optimalizálva a nagyobb alu és Karbon árboccal mely a regatták éllovasa.

ProfiknakDEH30od

A regatták új csillaga, az olimpia várományos, a 2020 Év Hajója racer cruiser kategóriában. A jövő versenyvitorlása, az elmúlt évek technológiája egy helyen amit az egytestű vitorlásokban megálmodtak a tervezők. Kiemelkedő testsebesség, minőség és minimális 2 fő legénységgel is versenyképes. Ezzel a hajóval úgy lehet versenyezni, hogy nem kell az otthon kényelmét feladni.

<span>Profiknak</span>DEH30od
<span>Mindenkinek</span>Dehler 29

MindenkinekDehler 29

A zsebcirkáló, a legkisebb Dehler vitorlás, mely a legrégebben gyártott hajó. Visszafogott a design, egy valódi kompakt a kompromisszum mentes vitorlázáshoz.